Vi lever sedan långt innan 1984 i ett förljuget samhälle där ”förtroendevalda” följer riktlinjer uppdragna av banker och utländsk storfinans. Massmedia, som till 95 % ägs av desamma, banar väg för dessa ”ansvarsfulla” lakejer. Upplägget med bad cup good cup genom röda och blå här hemma, demokrater vs. republikaner i högborgen och en massmedieduperad allmänhet borgar för att demokratin sätts ur spel. Det är ju egentligen bara ett parti vi röstar på och det är Banklakejpartiet. Tidningar och tv-program gör påhopp på alla nya partier som inte rättar sig i leden. Så snart de gör det blir tonen mycket vänligare, som i fallet Miljöpartiet som i början blev svartmålade utan like. Sverigedemokraterna som övertagits av sionister med dubbla medborgarskap ( Israel/Sverige ) kommer att svartmålas med saker som svenska folket själva gillar. Detta av ett media ägt av Sionister ( ! ) – så förstår envar vad resultatet blir.  Flyktingströmmen tilltar och media skapar avsky och rädsla som blir hat mot dessa invandrare som inte alls är fientligt inställa mot oss. De är hitlockade/bortkörda av de som styr världen med krig och eget vinstintresse, vilka skapar flyktingströmmar som skall göra vårt land med flera motsättningsfulla och därmed lätta att manipuleras av deras media. Nåde den vanlige svensk som höjer rösten mot flyktingarna. Så de globala bank och storföretagsägarna skapar framgångar för deras fascister i Sd av egenintresse. Söndra och härska gäller.

Det kommer snart en tid när vi är tvungna att byta bort lakejerna eller helt utlämna oss till bankirernas välde, detta har världens banksters planerat i många år. I The New World Order ska de inte behöva arbeta så hårt för att få sitt ekorrhjul att fungera utan risk för sand i maskineriet. Oliktänkande stängs helt enkelt av från sina krediter och allt är frid och fröjd. Undertecknad och en alltmer stigande mängd fritänkare kommer att ställas inför ett ultimatum – att ta strid med pennan för att försöka bygga upp en majoritet som satsar på ett fristående politiskt parti eller att fly till Asien/Australien och, i folkvimmel eller öppna vidder där, försvinna från Fascismen i västvärlden.

Demokratisk politik är en smutsig, mobbdriven process. Den stora massan av mänskligheten är varken smarta eller dumma, goda eller onda – men föremål för påverkan. När de skrämts tillräckligt i medierna om hur det stygga partiet kommer att behandla dem efter valet rusar de till valurnorna, som om där låg en vält långtradare med öl.

Hur skall vi med pennan kunna ta tillräckligt utrymme för att informera allmänheten om att de slänger bort sina demokratiska rättigheter, att de fråntas chansen till ett riktigt val då det alltid slutar med att de röstar in ”Riksdagspartiet” med i stort sett samma uppsättning välbetalda lakejer varje gång. Plus att de alltid får dra det kortaste strået – själv blev jag av med en riktig framtida pension när sossarna och Persson styrde och nu är det inte lätt att vara sjuklig i Sverige under borgarna. Att vi åderlåts med helt vansinniga priser på elen drabbar alla och där måste Riksdagspartiet vara eniga om att detta är rätt för inget görs ju åt det. Utländska Fortum och E.ON belönar rikligt sina ägare och vårt Vattenfall gör (mycket) dåliga affärer i Tyskland – pengarna bara försvinner från oss, mer för varje år. Riktlinjerna kommer från bankvärlden och våra lakejer står med mössan i hand.

”Behind the ostensible government sits enthroned an invisible government owing no allegiance and acknowledging no responsibility to the people. To destroy this invisible government, to befoul the unholy alliance between corrupt business and corrupt politics is the first task of the statesmanship of today.”

Annonser